Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

Ποδηλατόδρομος στα Μελίσσια: H EΠΙΣΤΡΟΦΗ





Επιστρέφουμε ξανά στα Μελίσσια.
Καταφέραμε να μας φύγουν από τα χέρια
3 εκατομμύρια ευρώ από το Γ' ΚΠΣ για ποδηλατόδρομους. Φαίνεται τα μικροκομματικά ή τα ατομικά συμφέροντα είναι πιο σημαντικά από τα έργα κοινής ωφέλειας. Εμείς, όμως, θα διεκδικήσουμε να υλοποιηθεί η μελέτη που υπάρχει από το 2005 για ποδηλατόδρομο, γιατί πρόκειται για τη δική μας ασφάλεια και την αναγνώριση της ύπαρξής μας στους χώρους κίνησης των πόλεων.
Υλοποίηση και επιτυχία δικτύου ποδηλατόδρομων έχουμε δει στην επαρχία, όπως είναι το παράδειγμα της Καρδίτσας. Με αφορμή το κάλεσμα του Υπουργείου Μεταφορών προς τους δήμους από Εκάλη ως Ψυχικό έφτασε η στιγμή να δούμε υλοποίηση δικτύων ποδηλατόδρομων μέσα στις πόλεις. Πιθανή επιτυχία ενός τέτοιου πειράματος θα μπορούσε να δράσει ως ντόμινο για την ανάπτυξη δικτύων ποδηλατοδρόμων σε όλο το μήκος και πλάτος των μητροπόλεων της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και άλλων μικρότερων πόλεων, όπου οι χώροι κίνησής τους γίνονται η κόλαση της ζωής όλων όσων μετακινούμαστε εντός αυτών

Όπως αναφέρεται και στο δελτίο τύπου στο podilates.gr θα γίνει εκδήλωση από τον Δήμο Μελισσίων με θέμα τον διαδημοτικό ποδηλατόδρομο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στα Μελίσσια. Θα είμαστε εκεί για να δώσουμε το παρών σε ένα θέμα που μας αφορά άμεσα.



Τετάρτη 15 Ιουλίου

18:00 πλ. Ν. Σμύρνης, στην πυραμίδα
18:30 Σύνταγμα
19:20 πλατεία Χαλανδρίου
19:25 σταθμός ΗΣΑΠ Μαρούσι
19:40 σταθμός προαστιακού Πεντέλης
20:00 πλατεία Αγ. Γεωργίου - Μελίσσια





View Larger Map

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

chatting

No java support

Sorry, but you need a Java 1.4.x enabled browser to use PJIRC.