Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Μελίσσια - ποδηλατικό SOS

Οι ποδηλάτες των Μελισσίων αλλά και όλοι όσοι διέρχονται με τα ποδήλατά τους από το προάστειο αυτό, ζητούν την βοήθειά σας.

Έγκυρες πληροφορίες μας ενημερώνουν ότι το σχέδιο για δημιουργία ποδηλατόδρομου πού υποβλήθηκε από την δημοτική αρχή, αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερο σκεπτικισμό από πολλούς δημοτικούς συμβούλους.

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009, στις 8 το βράδυ, το θέμα θα συζητηθεί ξανά στο δημοτικό συμβούλιο των Μελισσίων.
Σημειωτέον ότι μιλάμε για τμήμα από τούς ποδηλατοδρόμους πού θα ενώσουν την Εκάλη με το Χαλάνδρι. Εχουν χαραχτεί μετά από ειδική μελέτη και ο καθ. Θάνος Βλαστός, ο πλέον ειδικός στην Ελλάδα επί του θέματος, θα κάνει σχετική παρουσίαση στο δημοτικό συμβούλιο, προκειμένου να γίνει κατανοητή από όλους η αναγκαιότητα τού έργου.

Είναι χρέος μας να βρισκόμαστε εκεί ( Δημαρχείο Μελισσίων, Καλαμπόκη 10, Μελίσσια) για να υποστηρίξουμε έμπρακτα την δημιουργία του ποδηλατόδρομου. ( κάποιος που ξέρει ας δημοσιεύσει χάρτη..)

Χωρίς κομματικές ή άλλες παρεμβάσεις και καπελώματα, οι ποδηλάτες τών Μελισσίων αλλά και όλοι αυτοί πού πρόκειται να χρησιμοποιήσουν το δίκτυο των ποδηλατοδρόμων ( όλοι οι ποδηλάτες όπου και να κατοικούν δηλαδή), θα είναι εκεί να αποδείξουν έμπρακτα ότι ο ποδηλατόδρομος είναι αναγκαίος.

Όλοι λοιπόν , ανατολικοί, δυτικοί ,βόρειοι, νότιοι ποδηλάτες ας υποστηρίξουμε τα Μελίσσια. Αύριο θα μας υποστηρίξουν και αυτοί ( αν δέν τό ‘χουν ήδη κάνει)

ΠΕΜΠΤΗ 25/6 20:00 στο Δημαρχείο στα Μελίσσια, Καλαμπόκη 10

http://www.podilates.gr/node/5158

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

chatting

No java support

Sorry, but you need a Java 1.4.x enabled browser to use PJIRC.